HUURVOORWAARDEN

Maison Florence

ARDENNE MAISON

Huurvoorwaarden


Algemeen


HUURVOORWAARDEN MAISON FLORENCE WIBRIN


A. BOEKEN, RESERVEREN EN BETALEN

Alle voorwaarden & prijzen worden op de website weergegeven. Uw aanvraag voor de reservatiewordt per email beantwoord met een bevestigingsbrief. Hierbij worden alle financiĆ«le voorwaarden vermeld met de betalingsinstructies . Met de betaling van de waarborg worden de algemene huurvoorwaarden automatisch van kracht en de reservering bindend.

De betaling van de huur dient te gebeuren conform de bevestigingsbrief die u per email heeft ontvangen.

De energiekosten worden verrekend met de waarborg. Het saldo wordt binnen de maand teruggestort op de rekening van de huurder.


B. ANNULATIE

De huurder kan zijn boeking annuleren ; dan geldt de betaalde waarborg als annuleringskost. Tot 6 weken voor de gereserveerde periode zal de eigenaar de betaalde huurgelden terug betalen. Voor een annulering die minder dan 6 weken voor de huurperiode valt zal de helft van de betaalde huurgelden terugbetaald worden.

In uitzonderlijke gevallen kan ook de waarborg terugbetaald worden. Bij annulering door de eigenaar zullen alle betaalde sommen terugbetaald worden aan de huurder.

Dit betreft omstandigheden of overmacht die de eigenaar ertoe dwingt de reservering te annuleren.


D. HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegelaten De huurder neemt de nodige voorzorgen naar respect voor meubilair en hygiĆ«ne (ook in de tuin).


E. AANKOMST & VERTREK

De huurder moet zich houden aan de instructies ze per email ontvangen na de betaling van huur. Dit omvat de aankomst & vertrek tijd, de sleutels, het afvalbeheer, het energiebeheer en het gebruik van de woning als een goede huisvader.

Bij eventuele onduidelijkheden of problemen gedurende zijn verblijf zal de huurder altijd kunnen contact nemen met de eigenaar of aangeduide persoon. Een telefoonnummer zal worden meegegeven in de instructies.


F. SCHADE

Kleinere schade aan de inventaris van het huis zullen worden in mindering gebracht van de waarborg. De huurder informeert de eigenaar omtrent eventuele schade. Deze kan ook vastgesteld worden bij de schoonmaakbeurt achteraf. De eigenaar zal hiervoor contact opnemen met de huurder.


G verzekering van de woning

De woning is gedekt door een uitgebreide brandverzekering bij KBC. De eigenaar doet tegenover de huurder een afstand van verhaal, voor zover de eigenaar in zijn brandpolis voor de schade is verzekerd asbakken buiten voorzien om te roken. Dit uit respect voor de woning en de andere toekomstige vakantiebewoners.Maison Florence - Rue de la Copette 30a - 6666 Wibrin - info@ardennemaison.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren